Χάτσκεβιτς: «Φουλ επίθεση με Ολυμπιακό, είμαι ευχαριστημένος από τον Μπόικο»

Χάτσκεβιτς: «Φουλ επίθεση με Ολυμπιακό, είμαι ευχαριστημένος από τον Μπόικο»

Δεν ήχησαν καλά στα αυτιά του προπονητή της Ντινάμο Κιέβου ορισμένα αρνητικά σχόλια για τον Μπόικο παρότι τόνισε πως είναι δικαίωμα των δημοσιογράφων να κάνουν κριτική - Τι είπε για τον Ολυμπιακό

Hatsk
Αναλυτικά τα όσα είπε προπονητής των Ουκρανών στην συνέντευξη Τύπου για:

Την εμφάνιση του Ολυμπιακού με ΑΕΚ και τις συγκρίσεις: Εάν πρέπει να κάνουμε συγκρίσεις με πέρυσι υπάρχουν περισσότεροι επιθετικογενείς παίκτες σε αυτόν τον αντίπαλό μας. Πρέπει να παίξουμε φουλ επιθετικά την Πέμπτη. Να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί σε αυτόν τον τομέα και να πάμε για τη νίκη εξαρχής και μόνο για αυτήν.

Τον Καντάρ: Όχι δεν θα είναι έτοιμος.

Τον Σαπαλίεφ: Έγιναν κάποια λάθη σε πάσες. Όμως εμείς επικροτούμε την προσπάθειά του. Η πάσα που δεν πέρασε σήμερα θα περάσει αύριο. Είπα στα παιδιά για τα λάθη που έκαναν στον πρώτο αγώνα όπου έπρεπε να παίξουν πιο προσεκτικά και χωρίς το μεγάλο ρίσκο. Αύριο θα έχουμε άλλη προσέγγιση και ελπίζουμε να τα διορθώσουμε όλα. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Την έλλειψη επίσημων αγώνων για τη Ντιναμό: Για τον Ολυμπιακό είναι πιο εύκολα τα πράγματα γιατί είναι στον σωστό αγωνιστικό ρυθμό. Εμείς έχουμε δυνατούς παίκτες και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Όσο θυμάμαι βέβαια τέτοιους έχει και ο Ολυμπιακός.

Τον Μπόικο και τον κακό βαθμό που πήρε στο πρώτο ματς από ξένους δημοσιογράφους: Έως ένα σημείο είναι δικαίωμα των δημοσιογράφων να κάνουν κριτική. Εμείς αξιολογούμε το παιχνίδι του Ντένις ως αξιόπιστο και καλό. Πάντα υπάρχουν λάθη αλλά και θετικές στιγμές. Προσωπικά λέω πως είμαι σίγουρος για τον Ντένις.

Τον κόσμο: Προσκαλούμε οποιονδήποτε μπορεί να έρθει αύριο να μας στηρίξει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Την ομάδα Νέων: Τα ξέρουμε τα παιδιά αυτά. Τα συγχαίρω για τις διακρίσεις τους. Μου αρέσει το παιχνίδι τους. Πρέπει να συνεχίσουν το ίδιο καλά. Αυτή είναι η καλή δουλειά της Ακαδημίας μας. Είναι τα νέα παιδιά που δίνουν χαρά στον κόσμο μας και που θα αποτελέσουν μία μέρα τον... κορμό της ομάδας.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης