Super League: AEK- ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (τελικό)

Super League: AEK- ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (τελικό)

Ο «Δικέφαλος» άνοιξε το σκορ με τον Πόνσε Γκονζάλες στο 37' - Η Ένωση διπλασίασε τα τέρματά της στο 47' με τον Λιβάια

aekmesa
Η προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου αρχίζει απόψε για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) με στόχο να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και να πάρει… φόρα για τον επαναληπτικό της Τρίτης απέναντι στην Βίντι. Οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν 24 χρόνια για να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος και δεν σκοπεύουν να χρειαστεί ξανά τόσο μεγάλο διάστημα για να πάρουν τον τίτλο.

Για να παρακολουθήσετε LIVE την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που από το βράδυ της Τετάρτης έχει… κουραστεί να λέει στους παίκτες του πως προέχει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, αναμένεται να κάνει αλλαγές.

Εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι, οι τραυματίες Αλμπάνης και Μπογέ, καθώς και οι Μοράν και Αϊντάρεβιτς που είναι εκτός πλάνων.

Η 11άδα της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους: Μπάρκα, Μπακάκη, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλο, Λόπες, Γαλανόπουλο, Άλιεφ, Λιβάια, Γκάλο, Μπακασέτα, Πόνσε.

Την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση (με την Ένωση για την πρεμιέρα της Super League ολοκλήρωσαν οι Ηπειρώτες το μεσημέρι της Παρασκευής. Ουσιαστικά, ο Γιάννης Πετράκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Η 11άδα του ΠΑΣ Γιάννινα απαρτίζεται από τους: Βελλίδη, Νικόλια, Αποστολόπουλο, Σκόνδρα, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Λίλα, Ξύδα, Κάστρο, Κακουμπά και Γιάκο.


Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης