Η πιο σέξι εκδοχή του Μουντιάλ 2018: Bodypainting με τις φανέλες των Εθνικών ομάδων

Η πιο σέξι εκδοχή του Μουντιάλ 2018: Bodypainting με τις φανέλες των Εθνικών ομάδων

Το πρότζεκτ-έργο τέχνης από τον «δάσκαλο» Τζιοβάνι Ζίτρο που «προετοιμάζει» το κλίμα ενόψει της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης

mundial_main01
Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στη Ρωσία είναι δεδομένο ότι θα γίνουν δεκάδες αφιερώματα στη... σέξι πλευρά της διοργάνωσης. Εικόνες με Ρωσίδες καλλονές, που θα ανταγωνίζονται τις λατίνες και τις Σκανδιναβές στην εξέδρα, θα κάνουν το γύρο του κόσμου, ενώ τα αφιερώματα στις συζύγους και τις συντρόφους των ποδοσφαιριστών θα κοσμούν τις αντίστοιχες στήλες. Υπάρχει όμως και μία εκδοχή πιο... σέξι. Μία εκδοχή που εμπνεύστηκαν καλλιτέχνες, χρησιμοποίησαν για καμβά αισθησιακά γυναικεία κορμιά και τα «έντυσαν» με body-painting στα χρώματα που έχουν οι φανέλες των Εθνικών ομάδων.

Όλα αυτά ήταν ένα πρότζεκτ που εμπνεύστηκε καλλιτεχνική εταιρεία στην Μπογκοτά της Κολομβίας. Από το Περού ως την Ολλανδία, από το Βέλγιο ως τη Βραζιλία και από την Ιαπωνία έως την Αγγλία και την Αίγυπτο, το ποδόσφαιρο φανερώνει την πιο σέξι πλευρά του, με μία «11άδα» που κανείς δεν θα είχε αντίρρηση να τη δει σε... δράση στον αγωνιστικό χώρο.

Καλλιτέχνης του υπέροχου «έργου τέχνης», είναι ο «δάσκαλος» του body-painting Giovanni Zitro, ο οποίος έχει σχεδιάσει και τα κοστούμια για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Μουντιάλ στο στάδιο Λουζνίσκι, στις 14 Ιουνίου, μεταξύ της διοργανώτριας Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας.

Το καλλιτεχνικό πρότζεκτ του Τζιοβάνι Βίτρο ξεκίνησε στις 10 Μαΐου, με τίτλο: 35 ημέρες πριν το Μουντιάλ.

mundial02
mundial03
mundial04
mundial05
mundial06
mundial07
mundial08
mundial09
mundial10
mundial11
mundial12
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης