Παναθηναϊκός-Ξάνθη 1-2: Το μαρτύριο τελείωσε με μια ακόμη ήττα

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 1-2: Το μαρτύριο τελείωσε με μια ακόμη ήττα

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με ένα... μηδενικό για τον Παναθηναϊκό (ήττα 1-2 από Ξάνθη), όπως ήταν και όλη αυτή η μαρτυρική χρονιά! Η περιπέτεια και η αβεβαιότητα συνεχίζονται για τους «πράσινους» που δεν ξέρουν αν έχει... φως η επόμενη μέρα

4451936
Ο Παναθηναϊκός άρχισε το παιχνίδι με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ τον Οικονόμου, δεξί τον Γιόχανσον και τον Κολοβέτσιο με τον Ευαγγέλου στο κέντρο της άμυνας. Κάτσε και Τζανδάρης τα αμυντικά χαφ. Λουντ και Μυστακίδης στα άκρα, ο Λουσιάνο πίσω από τον «φουνταριστό» Δώνη.

Η Ξάνθη σε σχέση με το πως ξεκίνησε το ματς της Κυριακής είχε δύο διαφοροποιήσεις, με τον Γκαραβέλη αντί του Ζίβκοβιτς στην εστία και τον Μελιόπουλο αντί του Ντε Λούκας.
Γκαραβέλης, Σιλά, Σβαρνάς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Μελιόπουλος, Φασίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο και Γέντρισεκ ήταν οι εκλεκτοί του Ράσταβατς.


Γκολάρα ο Λουσιάνο, με τον... αυχένα ο Κασάδο το 1-1!

Από την στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης... καθάρισε την υπόθεση πέμπτη θέση με το «διπλό» στο Αγρίνιο, η Ξάνθη δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, όπως φυσικά και ο Παναθηναϊκός. Σε μία άδεια Λεωφόρο που είχε λιγοστούς οπαδούς των «πρασίνων», οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και μόλις στο 11' άνοιξαν το σκορ.

Ο Λουσιάνο με τρομερό «κεραυνό» έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα εκεί που δεν πιάνεται και επιβεβαίωσε την μεγάλη δημιουργική ποιότητα που μπορεί να βγάλει στο παιχνίδι του.

Κλείσιμο
Η συνέχεια του πρώτου μέρους είχε πολλά λάθη, καθόλου καλό ρυθμό και κακό ποδόσφαιρο. Σε μία στημένη φάση, πάντως, οι «ακρίτες» βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Με μία περίεργη κεφαλιά του Κασάδο(η μπάλα βρήκε στον αυχένα του) νικήθηκε ο Διούδης και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σεμινάριο και «διπλό» για την Ξάνθη!

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη ήταν ανώτερη, πιο ουσιώδης και με μεγαλύτερη διάθεση κυνήγησε την νίκη απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που απλά περίμενε να τελειώσει το ματς, μην έχοντας να δώσει περισσότερα πράγματα πάνω στο χορτάρι στο φινάλε μίας σεζόν που όλοι θέλουν να ξεχάσουν!

Οι φιλοξενούμενοι στο 66' μετά από καταπληκτική μπαλιά του Κάστρο και ιδανικό πλασέ του Ντουρίτσκοβιτς πέρασαν μπροστά στο σκορ! Στην συνέχεια είχαν τις φάσεις για να βάλουν τέλος από νωρίς στο ματς, δεν τα κατάφερα και ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας.

Το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε...

MAN OF THE MATCH: Ντουρίτσκοβιτς. Ο Σέρβος παίκτης της Ξάνθης πέτυχε το γκολ της νίκης με ωραία κίνηση και εξαιρετικό πλασέ που πρόλαβε την έξοδο του Διούδη.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός μέσος του Παναθηναϊκού ήταν πολύ καλός, βοήθησε ανασταλτικά και στην κυκλοφορία της μπάλας και έδειξε πως θα μπορούσε να δώσει πολλά αν παρέμενε στο «τριφύλλι» και του χρόνου.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Στέφανος Ευαγγέλου. Ο νεαρός στόπερ δεν ήταν καλός, έκανε λάθη και δεν είχε την συγκέντρωση που θα έπρεπε στο παιχνίδι.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Ντουρίτσκοβιτς βγήκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού και σκόραρε το δεύτερο τέρμα της Ξάνθης. Η άμυνα του «τριφυλλιού» πιάστηκε στον... ύπνο και το πλήρωσε!

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Μια χαρά η διαιτησία του Στυλιαρά και των βοηθών του απόψε στην Λεωφόρο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Ξάνθη νίκησε 2-1, έχοντας περισσότερη ουσία στην τελική προσπάθεια, τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και έκλεισε με ιδανικό τρόπο μια εξαιρετική για εκείνη χρονιά.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ευαγγέλου, Κάτσε, Τζανδάρης (61’ Στάικος), Λουντ (77’ Μπουζούκης), Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Δώνης (61’ Χατζηγιοβάνης)
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Σιλά, Σβάρνας, Κασάδο (79’ Μεχία), Μπαξεβανίδης (Ορφανίδης), Καμαρά, Μελιόπουλος, Φασίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (86’ Λισγάρας), Γέντρισεκ.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης