Πενθεί το κυπριακό ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

Πενθεί το κυπριακό ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας νικημένος από τον καρκίνο

Πενθεί το κυπριακό ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) Κωστάκης Κουτσοκούμνης πέθανε πριν λίγο σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας νικημένος από τον καρκίνο. Ο Κουτσοκούμνης είχε διαγνωστεί  λίγο πριν τον Αύγουστο του 2017, που έχασε επίσης από καρκίνο την 33χρονη κόρη του Έλμα. 

Η κατάσταση του δεν ήταν ιάσιμη και απλώς οι γιατροί στο Ισραήλ τους οποίους είχε επισκεφθεί του έδιναν λίγους μήνες ζωής. Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2017 εισήχθη σε κλινική και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία χωρίς όμως να υπάρξει κάποια βελτίωση. 

Παρά την σοβαρή κατάσταση της υγείας του συνέχισε να διοικεί τον ΚΟΠ μέσα από τη κλινική. Χθες έπεσε σε κώμα και σήμερα άφησε τη τελευταία του πνοή. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης γεννήθηκε το 1956 και είχε δύο παιδιά την Έλμα που απεβίωσε τον περασμένο Αύγουστο μετά από 11χρονη μάχη με τον καρκίνο και τον 31χρονο Κυπριανό ο οποίος κάνει σπουδές στις ΗΠΑ και τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στη Κύπρο για να περάσει τις τελευταίες ώρες με τον πατέρα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης