Παναθηναϊκός: «Λύγισε» ο Κάρλος Ζέκα στο αντίο του

Παναθηναϊκός: «Λύγισε» ο Κάρλος Ζέκα στο αντίο του

Ο Πορτογάλος πήγε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» το απόγευμα της Δευτέρας, αποχαιρέτισε τους πάντες και ξέσπασε σε λυγμούς, σε ένα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα!

Παναθηναϊκός: «Λύγισε» ο Κάρλος Ζέκα στο αντίο του
Μοναδικές στιγμές το απόγευμα της Δευτέρας στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από αυτές που σε επαγγελματικές ομάδες συμβαίνουν μία φορά στα δέκα χρόνια!

Ο Κάρλος Ζέκα πέρασε από το Κορωπί για να αποχαιρετίσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, το προπονητικό επιτελείο και τους υπαλλήλους στις εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού». Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην Κοπεγχάγη, είχε υποχρεώσεις με την Εθνική και δεν είχε προλάβει να δώσει το παρών.

Ο 29χρονος μέσος μέσα σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ξέσπασε σε λυγμούς και δεν μπόρεσε στιγμή να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Μάλιστα, δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν ακριβώς όπως και ο Πορτογάλος, καθώς το «δέσιμο» που υπήρχε ήταν αρκετά μεγάλο! Μην ξεχνάμε πως αυτή την εξαετία ο Ζέκα αγάπησε τον Παναθηναϊκό και αγαπήθηκε από όλους στον σύλλογο. Εντός και εκτός ομάδας. 

Κλείσιμο
Ο... Κάρολος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ομάδα του Παναθηναϊκού, γνώρισε την αποθέωση για το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Εθνικής και πήρε ευχές για νίκες και τίτλους με την φανέλα της Κοπεγχάγης.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης