Προσφυγή από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου για αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ

Προσφυγή από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου για αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ

Προσφυγή κατέθεσε ο Νίκος Τζώρτζογλου ως εκπρόσωπος του ΟΦΗ 94 και ακόμα ένα σωματείο του Ηρακλείου ζητώντας να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ - Πιθανή προσφυγή και από τον Βίκτωρα Μητρόπουλου

Προσφυγή  από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου για αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ
Και εκεί που την Παρασκευή περιμέναμε να γίνουν επιτέλους οι εκλογές της ΕΠΟ, μπορεί να έχουμε νέα αναβολή. Αυτό θα φανεί από την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών, στο οποίο ο Νίκος Τζώρτζογλου κατέθεσε προσφυγή ζβτώντας της αναβολή των εκλογών.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου κατέθεσε της προσφυγή ως εκπρόσωπος του ΟΦΗ 94, ενώ προσφυγή κατέθεσε και η ΑΕ Καταλαγαρίου. 

Κι οι δύο αναφέρουν πως θεωρούν μη νόμιμη την σύγκλιση της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, θεωρούν παράνομο το καταστατικό στο θέμα των κωλυμάτων και της θητείας των τακτικών δικαστών και ζητούν όπως προαναφέραμε να μην διεξαχθούν οι εκλογές.

Κλείσιμο
Η συζήτηση των προσφυγών θα γίνει σίγουρα μέχρι την Παρασκευή ημέρα που είναι προγραμματισμένες οι εκλογές και η αλήθεια είναι πως μια αγωνία για το τι θα γίνει υπάρχει, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανή και νέα προσφυγή από τον Βίκτωρα Μητρόπουλο.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης