Ο αξιόπιστος ραδιοφωνικός σταθμός της Καταλωνίας «RAC1» εξήγησε με βεβαιότητα ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι για την επόμενη διετία ο κόουτς των Μπλαουγκράνα
Η είδηση δεν προέκυψε από οποιαδήποτε πηγή. Το καταλανικό ραδιόφωνο «RAC1» είναι σοβαρό και αξιόπιστο και επομένως εδώ υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο, που ξεπερνάει το όριο της φημολογίας.
Σύμφωνα με τους εξαιρετικούς Ζορντί Μπαστέ και Τσάβι Τόρες, οι οποίοι έχουν από τις καλύτερες εκπομπές, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε.
Ανέφεραν μάλιστα και ότι η συμφωνία του club με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού θα είναι διετής. Πριν από λίγες μέρες πάντως οι ίδιοι οι οπαδοί της Μπάρτσα είχαν επιλέξει ιντερνετικά τον Βάσκο τεχνικό ως Νο1 για τη θέση στον πάγκο της ομάδας τους.
Και ο ίδιος ο Βαλβέρδε επέμενε να μην ανανεώνει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, περιμένοντας το «πράσινο φως» από την Βαρκελώνη.
Κλείσιμο
Και τώρα αναμένεται να δούμε εάν και πότε θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις-επιβεβαιώσεις. Τούτο λογικά θα συμβεί αμέσως μετά τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι κόντρα στην Αλαβές στις 27 Μαΐου
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας