«Πάρτι» στο Twitter για την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Πόλη με... πούλμαν!

«Πάρτι» στο Twitter για την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Πόλη με... πούλμαν!

«Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι» γράφουν, μεταξύ άλλων, οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης

Αντίγραφο του: «Πάρτι» στο Twitter για την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Πόλη με... πούλμαν!
Ένα κανονικό «πάρτι» σχολίων... πυροδότησε στο Twitter η εντολή που έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την ήττα-αποκλεισμό της ομάδας του από την Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να ακυρωθούν τα αεροπορικά εισιτήρια και η αποστολή να επιστρέψει στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν.

Η, ούτως ή άλλως, τολμηρή απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εκτός του ότι φαίνεται να διατάραξε τις ισορροπίες εντός της ομάδας, με τους Φώτση, Τζέιμς, Σίνγκλετον και Γκάμπριελ να αρνούνται να υπακούσουν και να μεταβαίνουν στο αεροδρόμιο
, προκάλεσε και «σεισμό» τόσο στα media όσο και στα social media -και δη, στο Twitter, οι χρήστες του οποίου δεν αφήνουν σχεδόν τίποτα ασχολίαστο.

Ήδη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν την απόφαση, γράφοντας χιουμοριστικά πως «σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι», ενώ άλλοι καλούν το... πούλμαν που μεταφέρει τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού να κάνει μια στάση στην... Θεσσαλονίκη, για να παραλάβει αύριο και τους παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού», προεξοφλώντας τον αποκλεισμό της από τον ΠΑΟΚ, στον αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Κλείσιμο

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά «τιτιβίσματα»:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης