Ο Παύλος Μάμαλος γύρισε Ελλάδα και φόρεσε περικεφαλαία!
Επόμενος στόχος για τον Χρυσό «γίγαντα» είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και μετά οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο
UPD:
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο κατά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής χθες στην Αθήνα.
Συγκινημένος, με την ελληνική σημαία πάνω του και με μια περικεφαλαία, ο Παύλος Μάμαλος έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων του «Ελεύθεριος Βενιζέλος».
Κλείσιμο
Με στόχο να προσθέσει στη συλλογή του το χρυσό Παραολυμπιακό μετάλλιο που του έλλειπε, ο Παύλος Μάμαλος πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα μια εντυπωσιακή εμφάνιση στους Αγώνες του Ρίο.
Ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ δικαιολόγησε απόλυτα τον ρόλο του φαβορί και, σηκώνοντας 238 κιλά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας στην Ελλάδα ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο.
Για την ιστορία, ο Μάμαλος στην πρώτη του προσπάθεια σήκωσε 233 κιλά, στη δεύτερη 234 και τρίτη 238, επίδοση που αποτελεί και νέο Παραολυμπιακό ρεκόρ.
Στην τέταρτη προσπάθεια δοκίμασε την υπέρβαση, βάζοντας 243,5 κιλά στην μπάρα προκειμένου να «σπάσει» το παγκόσμιο ρεκόρ, όμως δεν τα κατάφερε.
Μετά την επιτυχία του ο «γίγαντας» της άρσης βαρών δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου η αγάπη για την Ελλάδα. Το μετάλλιο αυτό θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους Ελληνες του κόσμου. Στον ΟΠΑΠ και την Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. που με στηρίζουν, καθώς και στον προπονητή μου Δημήτρη Ιωαννίδη, που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.
Επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και μετά οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Θα είμαι 49 χρονών, αλλά αν δεν έχω τραυματισμούς θα αγωνιστώ».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events