Δείτε τα δύο σπουδαία επιτεύγματα του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος έβαλε την «υπογραφή» του στον φετινό άθλο της Λέστερ με την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ
Γιορτάζει όλο το Λέστερ, γιορτάζουν οι παίκτες της ομάδας, γιορτάζει όμως και ο «μαέστρος» της από τον πάγκο.
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι όχι μόνο καθοδήγησε υποδειγματικά τις «αλεπούδες» στο πρώτο τους πρωτάθλημα στην 132η ιστορία τους, αλλά κατέγραψε και δύο σημαντικά ρεκόρ.
Έγινε ο τρίτος Ιταλός προπονητής που σηκώνει την Πρέμιερ Λιγκ, μετά τους Ρομπέρτο Μαντσίνι και Κάρλο Αντσελότι.
Παράλληλα, είναι μόλις ο τέταρτος τεχνικός που παίρνει κάποιο τίτλο σε Αγγλία (πρωτάθλημα με Λέστερ), Ισπανία (Κύπελλο το 1999 με την Βαλένθια) και Ιταλία (Κύπελλο το 1996 με την Φιορεντίνα). Πριν από αυτόν, κάτι αντίστοιχο είχαν πετύχει οι Ράφα Μπενίτεθ, Ζοσέ Μουρίνιο και Κάρλο Αντσελότι.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.