Ο πατέρας του αντιπάλου του γλίτωσε από τα χειρότερα τον μποξέρ Νικ Μπλάκγουελ

Ο πατέρας του αντιπάλου του γλίτωσε από τα χειρότερα τον μποξέρ Νικ Μπλάκγουελ

Ως παλαίμαχος μποξέρ ο Κρις Γιούμπανκ κατάλαβε ότι ο αγώνας δεν εξελίσσεται ομαλά - «Ήξερε το ρίσκο» δήλωσε κυνικά για τον Μπλάκγουελ ο ΓΓ της βρετανικής ομοσπονδίας μποξ

Ο πατέρας του αντιπάλου του γλίτωσε από τα χειρότερα τον μποξέρ Νικ Μπλάκγουελ
Σοκαρισμένος εξακολουθεί να είναι ο χώρος του παγκόσμιου μποξ από το γεγονός ότι ο Νικ Μπλάκγουελ μπήκε σε τεχνητό κώμα μετά την αναμέτρησή του κόντρα στον Κρις Γιουμπάνκ Τζούνιορ για τον τίτλο του πρωταθλητή μεσαίων βαρών.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι τον Μπλάκγουελ επιχείρησε να προστατεύσει ο πατέρας του αντιπάλου του και παλαίμαχος μποξέρ Κρις Γιούμπανκ.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από ένα διάλειμμα μεταξύ των γύρων του αγώνα που τελικά διεκόπη όταν οι γιατροί εξέτασαν τον Μπλάκγουελ και διαπίστωσαν ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει, καθώς είχε κλείσει το αριστερό του μάτι, ο Γιούμπανκ πλησιάζει το γιό του και ακούγεται να του λέει: Αν δεν τον σταματήσει (σ.σ. ο διαιτητής τον αγώνα) και συνεχίσουμε να τον χτυπάμε με αυτόν τον τρόπο, ένα θα χτυπήσει και δεύτερον θα κριθεί σε απόφαση του διαιτητή (σ.σ. ο αγώνας) - γιατί ο διαιτητής δεν σταματάει τον αγώνα; Δεν το καταλαβαίνω. Οπότε μάλλον δεν πρέπει να το αφήσει στο διαιτητή. Δεν θα τον χτυπάς στο πρόσωπο, θα τον χτυπάς στο κορμί.

Κλείσιμο
Η παρέμβαση του Κρις Γιούμπανκ



Σε άλλα πλάνα ο Γιούμπανκ φαίνεται να χτυπά το πάτωμα του ρινγκ σε μια προσπάθεια να κάνει τον διαιτητή να σταματήσει τον αγώνα.

Παρά την τραγική εξέλιξη μετά τον αγώνα, ο γενικός γραμματέας της βρετανικής ομοσπονδίας μποξ Ρόμπερτ Σμιθ υπερασπίστηκε τη συμπεριφορά και του διαιτητή και του προπονητή του Μπλάκγουελ.

«Ο Νικ Μπλάκγουελ ήθελε να είναι μποξέρ, όπως όλοι όσοι εμπλέκονται με το άθλημα. Όλοι γνωρίζουμε τα ρίσκα» δήλωσε κυνικά ο Σμιθ.

Πλάνα από τους τελευταίους γύρους του αγώνα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης