Μίνι ανασκόπηση της χρονιάς που ολοκληρώνεται έκανε ο Καρλς Ζέκα, ο οποίος μίλησε για καλές και άσχημες στιγμές, το όνειρο που έχει για τον Παναθηναϊκό και τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά όσα είπε στη Nova: Για την πιο δυνατή ποδοσφαιρική στιγμή που έζησε μέσα στο 2015:
«Έχω πολλές καλές στιγμές και πολλές κακές. Όλες οι νίκες με τον Παναθηναϊκό ήταν σημαντικές φέτος κι αυτό με κάνει χαρούμενο».
Κλείσιμο
Για το τι ονειρεύεται για τον Παναθηναϊκό τη νέα χρονιά: «Το όνειρο που έχω, έχει απομακρυνθεί πλέον. Το όνειρό μου, όπως είπα πριν, είναι να είμαστε καλύτεροι. Να έχουμε καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα και να πάρουμε ένα τρόπαιο. Τώρα το μόνο που μπορούμε να διεκδικήσουμε είναι το Κύπελλο και πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό».
Για το ποιον θεωρεί καλύτερο Έλληνα παίκτη την για χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Θεωρώ πως ήταν ο Νίκος Καρέλης. Δουλεύω μαζί του κάθε μέρα και βλέπω πόσο βελτιώνεται στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Γίνεται πολύ σημαντικός για μας. Σκοράρει και δουλεύει πολύ σκληρά. Αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους και πιστεύω πως του αξίζει».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.