Μεγάλη η πίεση για να αποχωρήσει ο Σεπ Μπλάτερ από την προεδρία της FIFA ασκούν οι χορηγοί
Η πίεση για να αποτελέσει παρελθόν από την προεδρία της FIFA ο Ζεπ Μπλάτερ μεγαλώνει. Και σε αυτή έχουν συμβάλει και οι χορηγοί της ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι εταιρείες που έχουν συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία για αρκετά χρόνια πιέζουν τον 79χρονο Ελβετό να παραιτηθεί.
Θεωρούν ότι καθημερινά η εικόνα και η φήμη της FIFA πλήττεται με αποτέλεσμα τα δεινά αυτά να επηρεάζουν και τη δική τους φήμη.
Μια παραίτηση του Μπλάτερ επισημαίνουν ότι θα ήταν η κίνηση που θα αντέστρεφε το κλίμα και θα επανέφερε την αξιοπιστία της ομοσπονδίας σε υψηλά επίπεδα.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή