Eντυπωσιακό το κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη»
Οι φίλοι του Ολυμπιακού έδωσαν το δικό τους χρώμα στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Μαν. Γιουνάιτεντ
Σε ένα ακόμη ματς του Ολυμπιακού στο Champions League οι φίλοι της ομάδας κέρδισαν τις εντυπώσεις με ένα κορεό.
Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Μαν. Γιουνάιτεντ σχημάτισαν στις κερκίδες με μαύρα γράμματα και σε ερυθρόλευκο φόντο τα αρχικά της ονομασίας του συλλόγου, ΟΣΦΠ, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).