Γκολ στη Λεωφόρο το ιδανικό για τον Σαβιόλα

Γκολ στη Λεωφόρο το ιδανικό για τον Σαβιόλα

Η νίκη του Ολυμπιακού με δικό του γκολ θα είναι ό,τι πιο ιδανικό για τον Σαβιόλα στο ντέρμπι του Σαββάτου στο γήπεδο της Λεωφόρου

Με Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός!
Γκολ στη Λεωφόρο το ιδανικό για τον Σαβιόλα

Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού μίλησε στη NOVA για:

Το πρώτο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και ιδιαίτερα τα ντέρμπι. Είναι πολύ όμορφα παιχνίδια για να αγωνιστεί κανείς. Είναι αγώνες που τους περιμένει όλος ο κόσμος. Σε αυτό το ματς θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, όπως κάνουμε μέχρι στιγμής. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δώσουμε τη σημασία που του αξίζει. Όλος ο κόσμος το αναμένει εδώ και πολύ καιρό. Και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη, ώστε να διατηρήσουμε τη βαθμολογική διαφορά και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».
 
Την εικόνα του για τον αντίπαλο: «Είναι μία ομάδα, η οποία αν και δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, προοδεύει συνεχώς. Βλέπουμε, λοιπόν, πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αρκετά καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν στην αρχή. Είναι μία ομάδα η οποία θέλει οπωσδήποτε να συνεχίσει καλά. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Αυτό το παιχνίδι έχει έξτρα κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Για εμάς, διότι θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση στην βαθμολογία, Και για εκείνους είναι πολύ σημαντικό το να κερδίσουν μία σημαντική ομάδα όπως είναι η δική μας. Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, απ' τη στιγμή κατά την οποία οι δύο ομάδες θα έχουν κίνητρο για να παίξουν καλά και να κερδίσουν».
Κλείσιμο
 
Τον Φιγκερόα και την κοινή τους πορεία: «Ναι, με τον Λούτσο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω πολύ καλές προσωπικές σχέσεις. Πέρα απ' το ότι μοιραζόμαστε πάρα πολλές κοινές αναμνήσεις. Επομένως του εύχομαι τα καλύτερα. Θα είναι πάρα πολύ ευχάριστο το γεγονός πως θα τον ξαναδώ σύντομα από κοντά. Θα είναι πολύ όμορφο αυτό».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης