Με συνθήματα κατά του Θόδωρου Καρυπίδη και των παικτών ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» στην ήττα του Άρη από τον ΟΦΗ.
Οι έντονες αποδοκιμασίες άρχισαν από τις αρχές του δεύτερου μέρους, όταν ο Ταξιάρχης Φούντας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ.
Απευθυνόμενοι στους ποδοσφαιριστές, οι οπαδοί του Άρης απαίτησαν… να βγάλουν τη φανέλα καθώς ήταν διαδοχικά και τα συνθήματα κατά του Θόδωρου Καρυπίδη.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Άρης ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος με μόλις δύο (!) εντός έδρας νίκες και μάλιστα έχει να κερδίσει στη Stoiximan Superleague από τις 26 Ιανουαρίου.
Στα δε τελευταία επτά παιχνίδια έχει περιοριστεί στα μόλις τρία γκολ. Για την ακρίβεια δεν σκόραρε στα τρία τελευταία παιχνίδια.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.