Εύκολη νίκη για τους Μπακς, οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν με 113-99 των Τζαζ με πολύ καλή τελευταία περίοδο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος των ελαφιών οδηγώντας τους στη νίκη.
Το show του Greek Freak
Οι Μπακς είδαν τον σταρ τους να τελειώνει την αναμέτρηση με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 27 λεπτά συμμετοχής με 9/12 δίποντα και 9/15 βολές. Οι Μορμόνοι δεν βρήκαν τρόπο να τον περιορίσουν και το πλήρωσαν.
Ο Κούζμα τελείωσε με 18 πόντους και 5 ασίστ, ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσε ο Ρόλινς με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Για τη Γιούτα 22 πόντους είχε ο Κιγιόντε Τζορτζ και στους 17 έμεινε ο Σένσαμπο.
Μάχη για το play in
Με αυτό το αποτέλεσμα οι Μπακς συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη τους για μια θέση που οδηγεί στο play in της Ανατολής, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει μετά τα όσα κάνουν το τελευταίο διάστημα οι Χόρνετς.
Πλέον το Μιλγουόκι είναι στο 27-35 και πρέπει να βελτιωθούν κι άλλο για να έχουν ελπίδες για κάτι καλό στο τέλος της σεζόν. Οι Τζαζ απογοητεύουν για άλλη μια χρονιά και βρίσκονται στο 19-45. Εκτός παραμένουν οι Μάρκανεν, Τζάκσον, Νούρκιτς και Κέσλερ, δηλαδή οι καλύτεροι ψηλοί τους.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events