Ανάρτηση για το τραγικό δυστύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Ρουμανίας στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 7 οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξίδευαν στη Γαλλία έκανε η ομάδα μπάσκετ της Παρτίζαν.
«Η ΚΚ Παρτιζάν θρηνεί βαθιά την τραγωδία στην οποία έχασαν τη ζωή τους οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι σκέψεις και οι καρδιές μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και με ολόκληρη την ελληνική ασπρόμαυρη οικογένεια», αναφέρει η ανάρτηση.
Θυμίζουμε οι οπαδοί της Παρτίζαν είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του ΠΑΟΚ.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.