O νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε στο γήπεδο της ομάδας λίγο μετά τις 19:00 για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της φάσης των 16 του FIBA Europe Cup.
Στην κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena τον περίμενε ο νέος πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος, Νίκος Βεζυρτζής, ο οποίος τον υποδέχθηκε και τον καλωσόρισε θερμά. Ένας από τους φιλάθλους του φώναξε: «πρόεδρε κάνε ξανά τον ΠΑΟΚ μεγάλο».
«Γεννήθηκα εδώ και χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»
Μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγο πριν από το τζάμπολ είπε: «Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ απόψε. Ελπίζω να πάει καλά το παιχνίδι. Θέλω να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Εγώ γεννήθηκα εδώ πέρα. Δυστυχώς λείπω κάμποσα χρόνια από εδώ. Πάντα ήταν στην καρδιά μου.
Είναι ειδικά καλό με την ομάδα που χτίζουμε να έρθουμε εδώ να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσουμε και τους παίκτες γιατί στο κάτω κάτω η ομάδα δική τους είναι. Αυτό πρέπει να καταλάβουν. Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν την ομάδα για τον εαυτό τους, αλλά την έχουν για τους φιλάθλους και τους παίκτες».
Κατά την είσοδό του στην σάλα αποθεώθηκε από τον κόσμο και ανταπέδωσε το χειροκρότημα.
Κλείσιμο
Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης έχει στα πλάνα του να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στα σαλόνια της Ευρώπης και συγκεκριμένα στη Euroleague και ήδη έκανε την πρώτη του μεταγραφή.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών έρχεται σύντομα ΑΜΚ της τάξεως των 12 εκατ. ευρώ.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.