Ο Χρήστος Ζαφείρης πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη και γνώρισε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ΠΑΟΚ.
Το μεσημέρι της Δευτέρας (25/8) αποθεώθηκε από χιλιάδες φίλους του «Δικεφάλου» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στην Τούμπα για να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, γράφοντας ήδη ιστορία ως η πιο ακριβή μεταγραφή του συλλόγου.
Η υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος αποτυπώθηκε καρέ-καρέ μέσα από την κάμερα του PAOK TV.
Το βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα θύμιζε «παρακάμερα» αγώνα: τραγούδια, συνθήματα, ασπρόμαυρη τρέλα και το πλήθος να τον «εξαφανίζει» στις αγκαλιές του. «Δεν φεύγεις από εδώ, δεν φεύγεις...», ακούγεται να του λέει ένας φίλος του «Δικεφάλου»!
Εικόνες που δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το πώς υποδέχεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ τους ποδοσφαιριστές που πιστεύει ότι μπορούν να αλλάξουν την ιστορία της.
Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με το βίντεο της ανακοίνωσης. Στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας εμφανίστηκε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς, για να συμμετάσχει στο βίντεο παρουσίασης του ποδοσφαιριστή.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.