Το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ ο Γιακουμάκης
Στην τελική ευθεία η μετακίνηση του Γιακουμάκη στον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα επιθετικό να προσγειώνεται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη το βράδυ (22:00), για να υπογράψει
Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ για τον μονοετή δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη. Το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες περιλαμβάνει loan fee στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα έχει και οψιόν αγοράς.
Ο 30χρονος επιθετικός, μάλιστα θα βρίσκεται το βράδυ της Τρίτης (12/8) στην Θεσσαλονίκη, με την πτήση του -μέσω Φρανκφούρτης- να αναμένεται να προσγειωθεί στις 22:00.
Ο Γιακουμάκης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, για να ακολουθήσει η ανακοίνωσης της μεταγραφής του.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών