Ο Τάσος Δώνης ήταν αυτός που χάρισε με δικό του γκολ τη νίκη στον Άρη στη φιλική αναμέτρηση με την Ανόρθωση, αλλά ταυτόχρονα ήταν και ο μεγάλος άτυχος.
Λίγα λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, ο 28χρονος επιθετικός τραυματίστηκε και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε σήμερα έδειξε διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τον πρώτο αγώνα με την Αράζ (24/7) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να είναι έτοιμος στο δεύτερο παιχνίδι.
Αντιθέτως, δε φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό ο Φαμπιάνο ο οποίος δηλώθηκε στην αρχική ενδεκάδα του φιλικού, αλλά τελικά έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!