Με τους Δημήτρη Πέλκα, Γιάννη Μιχαηλίδη, Τόμας Κεντζιόρα και Μαντί Καμαρά σε ρόλο μοντέλων ο ΠΑΟΚ αποκάλυψε τη φανέλα που θα φορά στις εντός έδρας εμφανίσεις την ερχόμενη σεζόν.
Μια σεζόν ξεχωριστή καθώς ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής με τις φανέλες να είναι ειδικά σχεδιασμένες για τη συγκεκριμένη περίσταση.
Τις επόμενες ημέρες ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει την άσπρη και τη μαύρη εμφάνιση που επίσης θα έχουν στοιχεία επετειακού χαρακτήρα.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.