Ο 17χρονος χαφ, μέλος της Εθνικής Κ-19, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά και αναμένεται να ενισχύσει τον Ολυμπιακό Β' στην Super League 2.
O νεαρός άσος που ξεκίνησε από την Ακαδημία της ΑΕΚ έπαιξε πέρσι στο Αιγάλεω και στη Super League 2 και οι εμφανίσεις του τράβηξαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, του Άρη και του ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης κατέληξε στον Ολυμπιακό όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αιγάλεω.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω
«Η ΠΑΕ Αιγάλεω εύχεται καλή επιτυχία στον νεαρό ποδοσφαιριστή Πέτρο Κολοκοτρώνη, που από σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ένα εξαιρετικό παιδί, σπουδαίος αθλητής και μέλος μιας υπέροχης οικογένειας.
Με περηφάνια σε αποχαιρετούμε και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής σου πορείας.
Καλή τύχη Πέτρο, θα είσαι πάντα ένας από εμάς».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.