Η ελληνική κυβέρνηση, όπως μετέδωσε απόψε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στηρίζει την προσπάθεια ανάληψης του φάιναλ φορ της Euroleague για το 2026 στο ΟΑΚΑ -κάτι που, αν συμβεί, θα προβάλει την πρωτεύουσα και θα αυξήσει ακόμη περισσότερο την τουριστική κίνηση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ελληνική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια (η πρόταση στην Euroleague αγγίζει τα απαιτούμενα εννέα εκατ. ευρώ), σε άμεση συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και πλέον τα πάντα θα κριθούν από την Euroleague.
Με τις... ευχές της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά με τη Euroleague να είναι αυτή που αποφασίζει, το ΟΑΚΑ επιστρέφει λοιπόν στη συζήτηση για τη φιλοξενία του φάιναλ-φορ της διοργάνωσης το 2026. Μετά από 19 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2007, όταν ο Παναθηναϊκός έραψε ενώπιον των φιλάθλων του το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του, η Ελλάδα μπαίνει και πάλι στο... κόλπο της υποδοχής της καταληκτικής φάσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Από το... κάδρο της διεκδίκησης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει φυσικά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ενημερώσει τους μετόχους της Euroleague για τις προθέσεις του. Ωστόσο, θα πρέπει να έχει την πλειοψηφία των μετόχων με το μέρος του για να αρχίσει να βλέπει την... πλάστιγγα να γέρνει υπέρ του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για αύριο (19/6) είναι προγραμματισμένο ΔΣ της Euroleague, όπου θα συζητηθεί μεταξύ άλλων το θέμα.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.