Τσάκας: Μπορεί να είναι άλλος ο πρίγκιπας!

Τσάκας: Μπορεί να είναι άλλος ο πρίγκιπας!

Αυτό έλεγε χθες στο περιβάλλον του - Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν πιστεύει πως μπορεί να γίνει κάτι...

Τσάκας: Μπορεί να είναι άλλος ο πρίγκιπας!
Έχουν παγώσει στον Παναθηναϊκό ,μετά την νέα αναβολή από την πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκιπά να παρουσιάσει τα 15 εκ. ευρώ.

Ο Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης επεσήμανε στο περιβάλλον του ότι δεν πιστεύει πως μπορεί να γίνει κάτι και ενημέρωσε ότι αν λάβει αυτά τα έγγραφα που είναι να στείλει ο Αλ Σαούντ θα δει αν είναι αρκετά ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Αν δεν αρκούν τα έγγραφα και ι δεσμεύσεις για να προχωρήσει η μεταβίβαση τότε ο Τζίγγερ θα περιμένει άλλη πρόταση από όποιον επιθυμεί να πάρει την ομάδα.

Κλείσιμο
Ο Τζίγγερ αναμένεται να πάρει σήμερα θέση ενώ οι ήξεις –αφίξεις του Βλάση Τσάκα έχουν εκνευρίσει τον κόσμο.

Όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του Σαουδάραβα, δεν εστάλη χθες το «bank commitment» από την ευρωπαϊκή τράπεζα που είναι ασφαλισμένα τα 15 εκατομμύρια στους συνεργάτες του πρίγκιπα την Τρίτη, καθώς δεν πρόλαβαν να γίνουν οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Ο Βλάσης Τσάκας, παρά το γεγονός πως προχωράει από καθυστέρηση σε καθυστέρηση, εμφανίζεται αισιόδοξος και θεωρεί πως η διεθνώς γνωστή τράπεζα που συνεργάζονται και φήμες θέλουν να είναι από την Δανία, θα στείλει το μεσημέρι της Τετάρτης (ΥΣ. σήμερα) τα εχέγγυα και απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν πως τα λεφτά είναι ασφαλισμένα για τον Παναθηναϊκό. Πιστεύει δε, ότι η καθυστέρηση είναι τυπική και δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα με τη συγκέντρωση όσων χρειάζονται για να προχωρήσει η συμφωνία.

Πάντως λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ ο Βλάσης Τσάκας ανακοίνωσε τη νέα αναβολή:

«Δεν προλάβαμε σήμερα και το bank commitent από τράπεζα της Δανίας μέσω της Αγγλίας θα φτάσει αύριο το μεσημέρι στις 12. Τότε θα πάρει τα έγγραφα με τα 15 εκατ. ευρώ στα χέρια του ο κ. Βαρδινογιάννης. Η καθυστέρηση είναι τυπική», υποστήριζε, ενώ, όπως μεταδίδει το sport-fm.gr, σε συνεργάτες του έλεγε:

«Αύριο όλα τελειώνουν το μεσημέρι και μέχρι την Παρασκευή μπορεί εδώ να είναι ο ενδιαφερόμενος που μπορεί να μην είναι ο Αλ Σαούντ, αλλά άλλος πρίγκιπας»! Έτσι σήμερα ο Σαουδάραβας δικηγόρος που είναι στην Αγγλία αναμένεται να τακτοποιήσει την αποστολή του εγγράφου από υποκατάστημα της τράπεζας της Σουηδίας «Νορντέα» περίπου στις 12 ώρα Αγγλίας, δηλαδή στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

«Μικρό καλάθι» κρατά η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη μετά από τις χθεσινές εξελίξεις στο θέμα του πρίγκιπα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χθες έλεγε στους συνεργάτες ότι δεν πιστεύει ότι μπορεί να γίνει κάτι και ενημέρωσε ότι αν λάβει αυτά τα έγγραφα θα δει αν είναι αρκετά για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Αν είναι αρκετά, θα προχωρήσουν. Αν δεν αρκούν τα χαρτιά, για να γίνει η μεταβίβαση, τότε θα περιμένει ο Τζίγκερ κάτι καλύτερο από όποιον επιθυμεί να πάρει την ομάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης