Ιστιοπλοΐα: Με 7 αθλητές η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ

Ιστιοπλοΐα: Με 7 αθλητές η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Τσεσμέ της Τουρκίας από 28 Μαΐου έως 4 Ιουνίου

Ιστιοπλοΐα: Με 7 αθλητές η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ
Σε μία ακόμη μεγάλη διεθνή διοργάνωση θα λάβουν μέρος Έλληνες ιστιοπλόοι. Αυτή τη φορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κλάσης Όπτιμιστ που θα διεξαχθεί στο Τσεσμέ της Τουρκίας από 28 Μαΐου έως 4 Ιουνίου.

Οι ιστιοπλόοι μας που θα τρέξουν είναι οι Παρασκευάς Κολοκοτρώνης, Χρήστος Αγης Αγγελόπουλος, Αλέξανδρος Πάλλης, Γεώργιος Μάνδηλας, Ελένη Τριάντου, Βασιλεία Ζουμπουρλή και Δάφνη Μπουγιούρη.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί σήμερα Παρασκευή για την Τουρκία και υπάρχει αισιοδοξία για πολύ καλή εμφάνιση. Οι ιστιοπλόοι μας, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια θεωρούνται από τους κορυφαίους στον κόσμο στα Όπτιμιστ κι αυτό αποδεικνύεται από τις διαδοχικές τεράστιες επιτυχίες με χρυσά και ασημένια μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τους Ιάσωνα Παναγόπουλο, Άννα Μαρία Μακρή και Χρυσούλα Κανέλλου Κοκκινάκη.

Το  επίπεδο της ελληνικής ιστιοπλοΐας είναι πολύ υψηλό στις κατηγορίες της Ανάπτυξης και οι αθλητές μας είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε έναν ακόμα απαιτητικό αγώνα όπως είναι αυτός του Τσεσμέ.
 
Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 41χρονου Αλβανού στη Ραφήνα

Ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό η PR που συνελήφθη μετά την απάτη για το Final 4 στο Άμπου Ντάμπι - Είχε «δαγκώσει» και ΑμεΑ

Τι σημαίνει η απόφαση Τραμπ να αποκλείσει τους ξένους φοιτητές από το Χάρβαρντ: Γιατί επιμένει στον πόλεμο με το κορυφαίο Πανεπιστήμιο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης