Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ονειρεμένα το Game 5 του ΟΑΚΑ, έφτασε την διαφορά ακόμη και στο +23, όμως η Εφές Αναντολού έδειξε πως μόνο τυχαία δεν έφτασε ως εδώ. Με ολική αντεπίθεση, πλησίασε ακόμη και στο σουτ, έκανε το ματς θρίλερ, αλλά τελικά ο Πρωταθλητής Ευρώπης, νίκησε (75-67) και θα πάει Αμπου Ντάμπι να υπερασπιστεί τον τίτλο του.
Εκεί όπου ως γνωστό έχει κλείσει θέση από την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός, το ίδιο και η Φενέρ, ενώ από το βράδυ της Τρίτης... ταξίδεψε και η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη. Θυμίζουμε ότι με βάση τα... σταυρώματα των ημιτελικών οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι μπορούν να τα «πουν» μόνο στην περίπτωση που περάσουν στον μεγάλο τελικό της 25ης Μαϊου.
Οι «πράσινοι» θα βρεθούν στο Final Four της EuroLeague μαζί με τον Ολυμπιακό, τη Φενέρμπαχτσε και τη Μονακό διεκδικώντας το τρόπαιο το τριήμερο 23-25/5.
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τη Φενέρμπαχτσε ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Μονακό.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.