Ύμνοι του Ντέμη Νικολαΐδη για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μίλησε στη NOVA για τη δουλειά του Βάσκου προπονητή και ιδιαίτερα με τους νέους παίκτες.
«Δεν μπορώ να τον πω λαχείο τον Μεντιλίμπαρ. Λαχείο είναι σαν να ακυρώνω κάποια δουλειά που έγινε από τον Ολυμπιακό και να τον διάλεξε στην τύχη, οπότε τότε ναι θα έλεγα ότι είναι λαχείο. Είναι τυχερός ο Ολυμπιακός που τον έχει μέχρι τώρα. Μέχρι στιγμής είναι επιτυχημένος, έχει κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό, ένα πρωτάθλημα που μπορεί να έχει και Κύπελλο, φέρνει νέους παίκτες.
Η δουλειά του ανάλογα και με τα αποτελέσματα στην Ευρώπη μπορεί να φέρει μέχρι και 50 εκατομμύρια ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday FC».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας