Η μάχη του Χρήστου Τζόλη (Μπριζ) με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα (Γκενκ) συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στο πρωτάθλημα Βελγίου με τον πρώτο να είναι σ' ένα ακόμη ματς ο πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του.
Η Μπριζ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play off αγωνίστηκε στην έδρα της Άντβερπ και στο πρώτο ημίχρονο έκανε πραγματικό πάρτι στην Αμβέρσα.
Στο 9' ο Ζούτλα μετά από ασίστ του Τζόλη έκανε το 0-1, στο 29' ο Γιασάρι πέτυχε το 0-2 και στο 45'+3' ο Τζόλης με δυνατό σουτ (που κόντραρε σε αμυντικό) πέτυχε το 0-3.
Το κακό για τη Μπριζ ήταν ότι χαλάρωσε στο Β' ημίχρονο και παραλίγο να το πληρώσει καθώς Γιάνσεν στο 63' και Μπαλίκοσα στο διαμόρφωσαν το 3-2, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την ανατροπή.
Με τη νίκη της αυτή η Μπριζ έφτασε στους 36 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους 37 της πρωτοπόρου Γκενκ η οποία στις 19:30 δοκιμάζεται στην έδρα της Άντερλεχτ.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»