Οι Λος Άντζελες Λέικερς υποδέχτηκαν τους Χιούστον Ρόκετς και κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη έχοντας επικρατήσει με 104-98, με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι για μία ακόμη φορά από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα.
Ο Σλοβένος σταρ μάλιστα, στα τελευταία λεπτά του δεύτερου δωδεκαλέπτου, πρόσφερε ένα από τα καλύτερα στιγμιότυπα της βραδιάς. Πιο συγκεκριμένα, έκανε μία τρομερή ντρίπλα κάτω από τα πόδια πάνω στον Άλπερεν Σένγκουν, με αποτέλεσμα ο Τούρκος αθλητής να πέσει στο παρκέ.
Στη συνέχεια της φάσης, ο Ντόντσιτς έδωσε την πάσα στον Φίνεϊ Σμιθ, ο οποίος ευστόχησε στο τρίποντο.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.
Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, η Euroleague, έρχεται από τις 24/9 στην ΕΟΝ και στα κανάλια Novasports και υπόσχεται ατελείωτη δράση. Το ίδιο ισχύει και για το Εurocup, συνθέτοντας μια συναρπαστική μπασκετική πρόταση.