La Liga: Εσπανιόλ και Βαλένθια βυθίζονται μαζί, «γκέλα» της Βιγιαρεάλ - Δείτε βίντεο
Ισοπαλίες... καρμπόν στο «Ceramica» και στο «RCDE Stadium»
Τα δύο από τα τρία παιχνίδια της La Liga για τη 12η και 13η αγωνιστική, που είχαν αναβληθεί τον Νοέμβριο, λόγω της φονικής θεομηνίας «DANA» που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Βαλένθια, διεξήχθησαν το βράδυ της Τετάρτης (18/12) κι οδήγησαν σε δύο ισοπαλίες «καρμπόν», στο «Ceramica» και στο «RCDE Stadium».
Η Βιγιαρεάλ, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής με τη Ράγιο Βαγεκάνο, επεκτείνοντας στα πέντε παιχνίδια το σερί της χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (στο μεσοδιάστημα αποκλείστηκε στο κύπελλο από την ερασιτεχνική Ποντεβέδρα), ενώ το ίδιο σκορ (1-1) έφεραν και η Εσπανιόλ με τη Βαλένθια στο «ντέρμπι της ουράς».
Η Ράγιο, με την αυτοπεποίθησή της στα ύψη απ' το ισόπαλο 3-3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε με τον Γκαρθία στο 20' κι έδειχνε ικανή για το διπλό, απ' την στιγμή που η Βιγιαρεάλ έμεινε και με δέκα παίκτες στο 32' μετά την αποβολή του Καμπαλά με απευθείας κόκκινη. Τα «κίτρινα υποβρύχια», ωστόσο, «έσωσαν» τουλάχιστον τον ένα βαθμό με το γκολ του Πέρεθ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου.
Στη Βαρκελώνη η Εσπανιόλ προηγήθηκε με το γκολ του Πουάδο στο 44', όμως οι «νυχτερίδες» έφεραν το ματς στα ίσα με τον Λόπεθ στο 47' και πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν απ' την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Κλείσιμο
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η έτερη εξ εναβολής αναμέτρηση, μεταξύ Βαλένθια και Ρεάλ για την 12η αγωνιστική, προγραμματίστηκε για τις 3 Ιανουαρίου.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 12ης αγωνιστικής της La Liga:
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.