Ο πρώην διεθνής αμυντικός επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, άφησε την θέση του στην άμυνα, έπαιξε ως σέντερ φορ και έκανε... παπάδες στο παιχνίδι με τον Μαρπησσαϊκό από την Πάρο για τη 2η αγωνιστική της Α' κατηγορίας τηςΕΠΣ Κυκλάδων.
Ο Μανωλάς που έπαιξε ως αρχηγός πέτυχε 5 γκολ σε 34' στο 1ο ημίχρονο και έγινε αλλαγή πριν συμπληρωθούν τα 45'. Η ομάδα του κέρδισε 12-1.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.