Μεγάλη ζημιά με τον Γενς Γιόνσον καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Δανός μέσος της ΑΕΚ έδειξαν μερική ρήξη τένοντα στον αριστερό δικέφαλο και μένει νοκ-άουτ για δύο μήνες!
Τα νέα έδειχναν ανησυχητικά για τον Γενς Γιόνσον από τη στιγμή που τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στη ρεβάνς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες στην Ανδόρα καθώς ο 30χρονος μέσος πόναγε πολύ και καλά καλά δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του για να καθίσει στον πάγκο.
Στην ΑΕΚ περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία αναμενόταν να υποβληθεί σήμερα ο Γιόνσον και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τη ζημιά.
Ο Γιόνσον υπέστη μερική ρήξη του τένοντα του αριστερού δικεφάλου και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται στους δύο μήνες!
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας