ΟΕμμανουήλ Καραλής είναι εδώ και μερικές εβδομάδες ο κάτοχος του Πανελλήνιου Ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ καθώς στο πρωτάθλημα του Βόλου πέταξε στα 5.93 μέτρα. Από την άλλη, το μεγάλο απωθημένο του Μίλτου Τεντόγλου - ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα - είναι το Πανελλήνιο Ρεκόρ που κρατά από το 1982 ο Λούης Τσάτουμας με επίδοση 8,66 μέτρα.
Σε κάθε του δήλωση ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφέρεται στο απωθημένο του, ενώ στους αγώνες που έγιναν στη Ρώμη πριν μερικούς μήνες, η μοίρα του έπαιξε επικίνδυνο παιχνίδι. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου έφτασε τα 8,65 μέτρα, μια ανάσα από το Πανελλήνιο.
Καραλής και Τεντόγλου έκαναν κοινή έξοδο για φαγητό και ο αθλητής του άλματος επί κοντώ δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον 26χρονο Ολυμπιονίκη.
Ο «Μανόλο» ανέβασε φωτογραφίες τους στα social media και έγραψε: «Μπορεί να μην έχεις Πανελλήνιο Ρεκόρ (ακόμα) ΑΛΛΑ είσαι κύριος! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάποια μέρα να μπεις και εσύ στο κλαμπ των ρέκορντμεν …να είσαι καλά». Από ό,τι φαίνεται ο Καραλής άφησε τον Τεντόγλου να πληρώσει και μετά τον τρόλαρε με την ανάρτησή του.
Την ανάρτηση σχολίασε δε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς επισημαίνοντας τα… ποτά που ήπιαν οι δύο αθλητές γράφοντας «Τους ήπιατε τους χυμούς σας» καθώς οι δύο αθλητές φαίνεται πως απόλαυσαν το κρασί τους.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.