Στην Μυτιλήνη έφτασαν την Πέμπτη τα ευρωπαϊκά τρόπαια της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού.
Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού είδαν από κοντά και φωτογραφήθηκαν με την κούπα του Conference League που κατέκτησαν οι άνδρες και την κούπα του Youth League που κέρδισαν οι νέοι της ομάδας του Πειραιά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d251g6uoprkh)
Κλείσιμο
Στο πλαίσιο της περιοδείας των ευρωπαϊκών τροπαίων οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ τις οποίες θα παραλαμβάνουν επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους.
Επόμενος σταθμός της περιοδείας είναι η Σάμος (22/6).
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».