Λορένζο Μπράουν: «Θα φύγουμε από την Αθήνα με 2-0, αυτό είναι το πλάνο»

Λορένζο Μπράουν: «Θα φύγουμε από την Αθήνα με 2-0, αυτό είναι το πλάνο»

Ο Λορέντζο Μπράουν, με δηλώσεις του, ξεκαθάρισε ότι το πλάνο της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι να αποχωρήσει από την Αθήνα με πλεονέκτημα δύο νικών

brown
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ... έσπασε την έδρα του Παναθηναϊκού στο Game 1, μόνο που ο Λορένζο Μπράουν έχει μεγαλύτερο σχέδια. Τι είναι καλύτερο από το 1-0; Μα φυσικά το 2-0!

Με τον Αμερικανό (πολιτογραφημένο Ισπανό) γκαρντ να κάνει δηλώσεις στην ιστοσελίδα Israel Hayom και να εξηγεί ότι το πλάνο της ομάδας από το Ισραήλ είναι να αποχωρήσει από την Αθήνα με προβάδισμα δύο νικών.

«Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό και θα πρέπει να μπούμε με την ίδια νοοτροπία. Η αυτοπεποίθησή μας είναι ψηλά. Είμαστε ένα γκρουπ μαχητών, δουλέψαμε σκληρά και ξέρουμε πάντα πως τη στιγμή της αλήθειας μπορεί ο ένας να βασιστεί στον άλλο. Θα φύγουμε από την Αθήνα με 2-0, αυτό είναι το πλάνο μας και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε ο Μπράουν.

«Προπονητής της χρονιάς ο Κάτας»

Και συνέχισε, αναφερόμενος σε όσα κέρδισε η ομάδα από το Ισραήλ στο Game 1 της Euroleague: «Είμαστε καλά, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με ό,τι πετύχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Απομένουν ακόμη πολλά ματς στη σειρά και ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει και θα κάνει προσαρμογές. Αυτό είναι το μυστικό στα playoffs. Όποια ομάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη θα κερδίσει. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Μην ξεχνάμε πως και πέρσι αρχίσαμε με νίκη απέναντι στη Μονακό, αλλά χάσαμε τη σειρά στο τέλος. Όμως έχουμε παίκτες που ξέρουν πώς να αντιδρούν σε τέτοιες συνθήκες».

Κλείσιμο
Όσο για τη σεζόν; Ο Μπράουν μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες, αλλά και για το βραβείο που πρέπει να πάρει ο Οντέντ Κάτας.

«Η ομάδα μας πέρασε πολλά φέτος και αυτά μας προετοίμασαν για τις δύσκολες στιγμές σαν και τα playoffs. Αν δεν υπήρχε ο πόλεμος, είμαι βέβαιος πως θα είχαμε τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου. Όλοι στη EuroLeague το ξέρουν αυτό. Για μένα ο Όντεντ Κάτας αξίζει τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς, γιατί έχει καταφέρει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό της ομάδας και να δείχνει συνεχώς τον χαρακτήρα της μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης