BCL: Σε γυάλινο δάπεδο το Final-4 που συμμετέχει το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη

BCL: Σε γυάλινο δάπεδο το Final-4 που συμμετέχει το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη

Στο γήπεδο του Βελιγραδίου οι ομάδες του Basketball Champions League θα παίξουν σε ιδιαίτερο γήπεδο

stark-arena
Μια μοναδική για παίκτες και φιλάθλους εμπειρία δημιουργεί η FIBA η οποία καινοτομεί και χρησιμοποιεί γυάλινο δάπεδο στο Final Four του Basketball Champions League που ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή και στο οποίο συμμετέχει και το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.

Το κλασικό ξύλινο παρκέ στο οποίο έχουμε συνηθίσει όλοι να βλέπουμε αγώνες αντικαταστάθηκε από ένα γυάλινο δάπεδο κάτι το οποίο είχε γίνει για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών U19 το καλοκαίρι του 2023. Έτσι όσοι βρεθούν την Παρασκευή στην Stark Arena στο Βελιγράδι θα απολαύσουν τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League να παίζουν στο γυάλινο δάπεδο.

Η χρησιμοποίηση του γηπέδου με γυάλινο δάπεδο συμβάλλει σημαντικά στην υλοποίηση μιας από τις στρατηγικές προτεραιότητες της FIBA υποστηρίζοντας και ενθαρρύνοντας την καινοτομία. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πλήρες δάπεδο-βίντεο που επιτρέπει διαδραστικές εφαρμογές, βελτιοποιημένα σόου με πρόσθετες τεράστιες δυνατότητες κι επιλογές για διαφήμιση.

Το γυάλινο δάπεδο δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, καθιστώντας δυνατή την προβολή ζωντανών στατιστικών και επιτευγμάτων στο δάπεδο, παρέχοντας στους θεατές την ευκαιρία της αλληλεπίδρασης, άρα και περισσότερο engagement.

Κλείσιμο
Να υπενθυμίσουμε ότι το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει στις 19:00 την Τενερίφη, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός της Μάλαγα με τη Μούρθια θα αρχίσει στις 22.00 ώρα Ελλάδας και την Κυριακή (28/4) θα γίνει ο μεγάλος και ο μικρός τελικός.

Ειδήσεις σήμερα:

Με σκόνη ξύπνησε και σήμερα η Αττική - Πότε υποχωρεί το πορτοκαλί πέπλο, πού θα βρέξει

Ο καβγάς του Άλεκ Μπάλντουιν με τη γυναίκα συνεχίστηκε και έξω από την καφετέρια - Δείτε φωτογραφίες

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα την ώρα του Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης