Euroleague: Οι διαιτητές του αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές
Οι Πειραιώτες μετρούν 6 διαδοχικές νίκες στην διοργάνωση, με τελευταία αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, στο ΣΕΦ με 71-65
Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της σεζόν, στην Euroleague περιλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας.
Οι Πειραιώτες μετρούν 6 διαδοχικές νίκες στην διοργάνωση, με τελευταία αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, στο ΣΕΦ με 71-65. Έτσι, θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο απέναντι στην Εφές, που «παλεύει» για μια θέση στην 10άδα και προέρχεται από ήττα-σοκ κόντρα στην Βιλερμπάν με 84-80, στην LDLC Arena.
Ενόψει του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη η Euroleague όρισε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης. Πρόκειται για τους Ιλία Μπελόσεβιτς, Μίλαν Νέντοβιτς και Αλμπέρτο Μπαένα, που το απόγευμα της Τρίτης θα βρεθούν στο Sinan Erdem για να σφυρίξουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 30ης αγωνιστικής.
Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ των τελευταίων αγωνιστικών και να εδραιώσει την παρουσία του στα υψηλά πατώματα, την ώρα που η Εφές κάνει τη δική της προσπάθεια για μια θέση στην 10άδα που οδηγεί στο Play-In της Euroleague.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.