Εργκίν Αταμάν: Οι 50 selfies τη μέρα και η πλάκα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Εργκίν Αταμάν: Οι 50 selfies τη μέρα και η πλάκα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε μία απολαυστική συνέντευξη μίλησε για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τη ζωή στην Ελλάδα, την έλευση του Φατίχ Τερίμ αλλά και τα όσα συζητά με τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο δρόμο

Ataman
Κάθε φορά που Εργκίν Αταμάν δίνει συνέντευξη πάντα προκύπτουν ατάκες και πάντα βγαίνουν και τίτλοι. Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στο επίσημο κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube, αποκαλύπτοντας ότι είναι μεταξύ άλλων και χειμερινός κολυμβητής!

Αρχικά ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην πρώτη του επαφή, αλλά και στη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Πιστεύω οτι στην πρώτη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον πρόεδρο, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είδα οτι είχε πολύ μεγάλη επιθυμία να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Είδα οτι είχε τη θέληση να ξεκινήσει αυτή την "επανάσταση" μαζί μου. Και εκείνη την περίοδο, πίστευα οτι η θητεία μου στην Εφές είχε τελειώσει. Και βεβαίως μου άρεσε το project και πίστεψα σε αυτό. Πάντα ξεκινάω να κάνω κάτι όταν μου αρέσει το project και πάντα θέλω όλοι να πιστεύουν σε αυτό. Γιατί αν πιστεύω μόνο εγώ και ο πρόεδρος, δεν έχει σημασία. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να πιστέψουν οι παίκτες και ο κόσμος.

Σέβομαι πολύ και την οικογένειά του, γιατί ο πατέρα του και τα άλλη μέλη έκαναν τον Παναθηναϊκό μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πολλοί μου έλεγαν πριν έρθω εδώ 'Εργκίν είσαι δύσκολος άνθρωπος, αλλά και ο Γιαννακόπουλος είναι πολύ δύσκολος. Πως θα τα βρείτε μεταξύ σας' κι εγώ τους απαντούσα 'Μου αρέσει περισσότερο να έχει κάποιος αυτά τα συναισθήματα, να θυμώνει, να αντιδράει και να χαιρόμαστε μαζί'»

Ο Εργκίν Αταμάν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ: Ο Δ. Γιαννακόπουλος, ο Φατίχ Τερίμ και η ζωή στην Ελλάδα!


Κατόπιν απάντησε στο ερώτημα που αφορούσε το τι του ζητάνε οι οπαδοί του ΠΑΟ...
«Μου λένε ευχαριστώ. Μου ζητάνε το 7ο αστέρι και φυσικά να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και τους τίτλους», είπε χαμογελώντας και αποκάλυψε το τι συζητάει και με τους οπαδούς του Ολυμπιακού τους οποίους συναντά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συναντώ εδώ στην Γλυφάδα και φιλαθλους του Ολυμπιακού και ο περισσότεροι μου λένε 'είμαστε με τον Ολυμπιακό, σεβόμαστε την δουλειά σου, όμως εμείς θα κερδίσουμε'. Και τότε εγώ τους λέω: 'Συγγνώμη, οι καιροί έχουν αλλάξει. Εγώ είμαι εδώ τώρα και θα κερδίσω'».

Οι 50 selfies την ημέρα και το κολύμπι
Κλείσιμο
Στην ερώτηση για το πόσες selfies του ζητάνε να βγάζει την ημέρα, ο Αταμάν είπε: «Περίπου 50 την ημέρα. Μου ζητάνε παντού, σε κάθε εστιατόριο, παντού στον δρόμο, στην παραλία», ενώ όταν ρωτήθηκε για την αγαπημένη του συνήθεια ξάφνιασε καθώς όπως αποκάλυψε: «Μου αρέσει να πηγαίνω να κολυμπάω... Βέβαια με βλέπουν και εκπλήσσονται, αλλά αν το νερό δεν είναι πολύ κρύο εγώ βουτάω».

Επίσης αναφέρθηκε στην παρουσία του Φατίχ Τερίμ την οποία χαρακτήρισε «μεγάλη έκπληξη», αποθεώνοντας για μια ακόμη φορά τον συμπατριώτη του, ενώ αποκάλυψε ότι τον συμβούλεψε να μείνει εκεί που μένει κι αυτός (Γλυφάδα, Βουλιαγμένη).

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα: Νέα μαρτυρία για το φονικό στη ναυτιλιακή - Ο Αιγύπτιος πυροβόλησε πισώπλατα τον καπετάνιο

Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: Δεν πάω στη δικαιοσύνη για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Σκότωσε την εφοπλίστρια Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής και έναν καπετάνιο ο Αιγύπτιος δράστης στη Γλυφάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης