Γλυφάδα: Νέα μαρτυρία για το φονικό στη ναυτιλιακή - Ο Αιγύπτιος πυροβόλησε πισώπλατα τον καπετάνιο

Γλυφάδα: Νέα μαρτυρία για το φονικό στη ναυτιλιακή - Ο Αιγύπτιος πυροβόλησε πισώπλατα τον καπετάνιο

Ο καπετάνιος που εργαζόταν στο λογιστήριο προσπάθησε να αφοπλίσει τον δράστη και δέχθηκε τα πυρά του, σύμφωνα με συγγενή του που μίλησε στο protothema.gr

glyfada_nautiliaki_martyras_xr
Για τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν για περίπου μια ώρα στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα στην οποία έπεσαν νεκρά τρία άτομα - η εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, ο διεθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αντώνης Βλασάκης, και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης, που εργαζόταν στο λογιστήριο - από τα πυρά του Αιγύπτου δράστη μίλησε ο γαμπρός του τελευταίου.

Όπως είπε ο γαμπρός του άτυχου καπετάνιου, ο Αιγύπτιος, ο οποίος κατά πληροφορίες είχε απολυθεί προσφάτως από την εταιρεία, μπήκε στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου της ναυτιλιακής και «έβγαλε την καραμπίνα».

«Τότε ο πεθερός μου πετάχτηκε να του πάρει την καραμπίνα και ο κακοποιός έβγαλε ένα πιστόολι και τον χτύπησε πισώπλατα» συμπλήρωσε ο γαμπρός του Ηλία Κουκουλάρη.

Mαρτυρίες από τη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα
Κλείσιμο


Στο protothema.gr μίλησαν νωρίτερα υπάλληλοι της εταιρείας που επίσης περιέγραψν τη στιγμή που ο Αιγύπτιος πρώην εργαζόμενος της εταιρείας μπήκε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και επιτέθηκε «στα αφεντικά», όπως είπαν χαρακτηριστικά

Συγκεκριμένα, μια από τις υπαλλήλους λέει «ήμασταν στα γραφεία μας και ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι έγινε. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιο στην καταγωγή, ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό. Προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν. Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλο από εμάς. Μόνο τα αφεντικά. Οπότε χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Πυροβόλησε τα δύο αφεντικά και έναν υπάλληλο που τον πλησίασε προσπαθώντας να τον ηρεμήσει. Μπήκε με μια κοντόκαννη καραμπίνα επαναληπτική και ένα revolver. Όταν μπήκε στην εταιρεία δεν είχε προτεταμένο το όπλο του, κρατούσε ένα σάκο. Ημουν στον όροφό μου, είχα κρυφτεί κάτω από το γραφείο μου μέχρι να μπουν οι αστυνομικοί και να μας βγάλουν όλους έξω.

Υπάλληλοι της εταιρείας στη Γλυφάδα (3)


Άλλος υπάλληλος της εταιρείας που μίλησε στο protothema.gr ανέφερε «εγώ ήμουν στο ισόγειο, ό,τι έγινε ήταν στον δεύτερο όροφο. Άκουσα τους δύο πρώτους πυροβολισμούς, πήγα προς τη σκάλα και είδα  δύο παιδιά που κατέβαιναν και έλεγαν ''είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί!''. Τον είδα να μπαίνει στην εταιρεία γιατί είμαι κοντά στην είσοδο. Γνωρίζω το αυτοκίνητο γιατί είμαστε χρόνια υπάλληλοι και οι δύο εδώ. Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε».

Υπάλληλοι της εταιρείας στη Γλυφάδα (2)

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ οι πρώτοι αστυνομικοί, της Άμεσης Δράσης, έφτασαν στην οδό Αρτεμισίου δύο λεπτά μετά την κλήση για επεισόδιο με πυροβλισμούς. Αμέσως μετά, είπε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, έφτασε διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ και άνδρες των ΕΚΑΜ που απεγκλώβισαν υπαλλήλους πριν τελικά να βρεθεί νεκρός ο δράστης με τραύμα στο κεφάλι.

Γλυφάδα: Δήλωση Δημογλίδου

Ειδήσεις σήμερα:

Σκότωσε την εφοπλίστρια Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής και έναν καπετάνιο ο Αιγύπτιος δράστης στη Γλυφάδα

Ο Γεωργιάδης δεν πάει στη Δικαιοσύνη τον Βλάχο για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»: Κατάλαβε ότι ήταν χοντρό

Στο σφυρί η βίλα-φρούριο του άγρια δολοφονημένου επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης