Μπέβερλι: Πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο στους Μπακς

Μπέβερλι: Πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο στους Μπακς

Ο Πάτρικ Μπέβερλι που είχε παίξει το 2009-10 στον Ολυμπιακό αποκτήθηκε από τους Μπακς ως αντάλλαγμα για τον Κάμερον Πέιν

beverli
Έναν σπουδαίο αμυντικό ο οποίος στα νιάτα του είχε περάσει από τον Ολυμπιακό απέκτησαν οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Ο λόγος για τον Πάτρικ Μπέβερλι. Ο 35χρονος Αμερικανός δόθηκε από τους Φιλαδέλφεια 76ερς στους Μιλγουόκι Μπακς ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Κάμερον Πέιν συν μία επιλογή δευτέρου γύρου στο ΝΒΑ Draft 2027. 



O Μπέβερλι είχε παίξει τη σεζόν 2009-10 στον Ολυμπιακό με προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Το 2013 βρέθηκε στους Ρόκετς και έκτοτε καθιερώθηκε στο NBA. 

Έχει αγωνιστεί ακόμη στους  Λος Άντζελες Κλίπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Λος Άντζελες Λέικερς, Σικάγο Μπουλς και φυσικά τους 76ερς. Έχει συνολικά σε 640 παιχνίδια στο NBA. 

Κλείσιμο
Τη φετινή σεζόν, ο 35χρονος γκαρντ έχει κατά μέσο όρο 6.3 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ. Με τον Ντοκ Ρίβερς ήταν μαζί στους Κλίπερς. 


Ειδήσεις σήμερα:

Μάνδρα: «Βοήθεια με σκοτώνουν» - Τα τελευταία λόγια του Χρήστου Γιαλιά

Παίδων Αγλαΐα Κυριακού: Σταματούν τα προγραμματισμένα χειρουργεία - Θα γίνονται μόνο για επείγοντα περιστατικά

ΠΑΣΟΚ - Επεισόδιο στην ΚΟ για τα ομόφυλα: «Δεν είσαι ο μπαμπάς μου, δεν θα μου πεις τι θα κάνω» είπε η Γιαννακοπούλου στον Κουκουλόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης