Κούγιας για εκλογή Λυσάνδρου: «Έπρεπε να έρθει ο Αλαφούζος, ο Σαββίδης, ο Μελισσανίδης»

Κούγιας για εκλογή Λυσάνδρου: «Έπρεπε να έρθει ο Αλαφούζος, ο Σαββίδης, ο Μελισσανίδης»

Η τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Αλέξη Κούγια στο ΔΣ της Λίγκας το οποίο εξέλεξε πρόεδρο τον Μηνά Λυσάνδρου

koygias
Εδώ και λίγες ώρες ο Μηνάς Λυσάνδρου επέστρεψε και επίσημα στον προεδρικό θώκο της Super League στον οποίο είχε καθίσει και τη σεζόν 2019-20. 

Ο CEO του ΟΦΗ συγκέντρωσε 13 από τις 15 ψήφους στο ΔΣ της Λίγκας. Τον καταψήφισε ο Ολυμπιακός ενώ δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία ο Βόλος. 

Για την υποψηφιότητα του Μηνά Λυσάνδρου και την εκλογή του ως προέδρου μίλησε κατά την διάρκεια του ΔΣ ο αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη Λίγκα, Αλέξης Κούγιας. 

Η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια 

«Ως δικηγόρος δεν έχω καμία αντίρρηση ότι είστε εξαιρετικός συνάδελφος, αλλά ως άνθρωπος που έχει ηθικές υποδομές, επιτρέψτε μου να σας πω ότι έχω ευθεία αντίρρηση, όταν είστε καθαρά υποχείριο, κολλητήρι του Γιάννη Παπαδόπουλου. Γνωρίζω πως σας επέλεξε, γνωρίζω πώς πήγατε στην ΑΕΚ, ότι είχατε το ίδιο γραφείο. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε πει για εσάς: "Όταν σε πλήρωνα ως δικηγόρο μου έλεγες άλλα και τώρα λες άλλα. Σε είχα δικηγόρο μου για να με προστατεύεις και μου είχες πει ότι θα υπογράψω ένα χαρτί που είναι ανίσχυρο".

Κλείσιμο
Κι αυτό το χαρτί ως εκπρόσωπος της ΑΕΚ το παρουσιάζατε εις βάρος του πελάτη σας. Η επιλογή σας είναι επιλογή του Γιάννη Παπαδόπουλου. Έρχεστε σήμερα και λέτε να σας ψηφίσουμε για το έργο που κάνατε πριν. Τι έργο κάνατε; Φέρατε την Interwetten του φίλου σας του Λευκαρίτη και μας υποχρεώσατε να διαφημίζεται η Interwetten στα Play offs, όταν στη σύμβαση δεν προβλεπόταν. Το μοναδικό έργο που κάνατε, ήταν που πληρώσαμε όλοι μαζί ένα ακριβοπληρωμένο άλμπουμ με την ιστορία της Super League για να βάλετε την υπογραφή σας.

Ο άνθρωπος ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας που εκπροσωπώ, έφερε εκατομμύρια στον συνεταιρισμό. Εφερε εκατομμύρια στους συνεταίρους μετατρέποντας το χαράτσι του 5% σε 1%. Δεν απαντήσατε για την επαγγελματική διαιτησία. Αφήσατε μια καριέρα, για να γίνετε κολλητήρι του Παπαδόπουλου. Απαντήστε μας. Γνωρίζεστε ή όχι με τον Γιάννη Παπαδόπουλο; Πόσες φορές συναντηθήκατε τις προηγούμενες μέρες; Πόσες φορές τηλεφωνηθήκατε; Πόσα χρόνια ήσασταν στο ίδιο γραφείο; Δεν περίμενα όταν σας πέταξαν κλωτσηδόν από την ΑΕΚ να δέχεστε σήμερα να είστε υποχείριο αυτής της κατάστασης που ουσιαστικά κινεί η ΑΕΚ. Είναι ντροπή για τη Super League. Εφυγε ο Μαρινάκης. Έπρεπε να έρθει ο Αλαφούζος, να έρθει ο Σαββίδης, να έρθει ο Μελισσανίδης αν θέλει επιτέλους να εμφανιστεί στο προσκήνιο. Όχι να εμφανίζουμε κολλητήρια».

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα ώστε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο της Super League και άλλους τέσσερις συναδέλφους ή και ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, να επισκεφθούν άμεσα τον κ. Εισαγγελέα Ποινικής Διώξεως Αθηνών και Ποσοσφαιρικό Εισαγγελέα κ. Σπυρόπουλο και να δείξουν το άμεσο ενδιαφέρον τους για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού και των στημένων αγώνων.

Επίσης, να επισκεφθούν τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Γ. Οικονόμου, στον οποίο θα εκφραστούν οι απορίες για ποιο λόγο καθυστερεί η διαδικασία εδώ και έξι μήνες και μέχρι σήμερα δεν έχουν ασκηθεί ποινικές δίωξεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr 




Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Παγκόσμιας σημασίας η αναστήλωση του ανακτόρου στις Αιγές - Δείτε φωτογραφίες

Ο Τσίπρας δεν θα πάει στις Σπέτσες για το κάλεσμα Κασσελάκη - Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ


Το τελευταίο μήνυμα της 41χρονης εγκύου στον σύντροφό της πριν εξαφανιστεί - Η έκκληση του αδερφού της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης