Ο 28χρονος Πορτογάλος εξτρέμ άφησε τη Μονακό για να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά την οποία είχε αντιμετωπίσει πριν από κάποια χρόνια στο Champions League ως παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ο Μαρτίνς μίλησε στο Olympiacos TV για τον κόσμο του Ολυμπιακού, τον Ποντένσε και το στυλ παιχνιδιού του.
Οι δηλώσεις του Ζέλσον Μαρτίνς στο Olympiacos TV
«Η πρώτη μου σκέψη όταν άκουσα για τον Ολυμπιακό ήταν πως πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, ο οποίος έχει απίστευτους οπαδούς, που δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα.
Μίλησα με τον Ποντένσε. Μου είπε ότι του αρέσει πολύ η πόλη, ο σύλλογο και οι φίλαθλοι. Αυτό αποτέλεσε έναν ακόμη λόγο για να έρθω εδώ. Ξέρω τον Ποντένσε πολλά χρόνια και εμπιστεύομαι απόλυτα τη γνώμη του.
Γνωρίζω το μέγεθος του συλλόγου, θέλω να γράψω ιστορία και να βοηθήσω την ομάδα, να παλέψω για όλους τους στόχους. Είμαι γρήγορος ποδοσφαιριστής, μου να έχω την κατοχή της μπάλας. Μου αρέσουν οι μονομαχίες, το ένας εναντίον ενός και να ντριμπλάρω. Θέλω να ξεσηκώσω το γήπεδο με το παιχνίδι μου. Θέλω να πω ξανά πως είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.