Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με προπόνηση στη «Γιόχαν Κρόιφ Arena» την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Πέμπτης (22:00) με τον Άγιαξ. Ένα παιχνίδι με χαρακτήρα «τελικού», στο οποίο οι κιτρινόμαυροι θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να διατηρήσουν την 3η θέση που οδηγεί σε συνέχεια στο Conference League.
Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα στο ρεπορτάζ του Gazzetta από τον απεσταλμένο στην Ολλανδία, Γιώργο Τσακίρη, από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ απουσίαζαν τόσο ο Πινέδα όσο και ο Πόνσε. Η Ένωση δεν είχε ανακοινώσει αποστολή, με τους δύο παίκτες να μην έχουν ταξιδέψει όπως αποδείχθηκε και από την προπόνηση στο γήπεδο του «Αίαντα», αντιμετωπίζοντας τραυματισμούς.
Θυμίζουμε πως για την αυριανή αναμέτρηση δεδομένα εκτός ήταν επίσης οι Στάνκοβιτς, Αραούχο (λόγω τραυματισμού) και ο τιμωρημένος Γκατσίνοβιτς, ο οποίος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με την Μπράιτον την περασμένη αγωνιστική.
Όσον αφορά τις σκέψεις του Αλμέιδα, ο Αθανασιάδης θα είναι στην εστία, ενώ η αμυντική τετράδα είναι πιθανό να αποτελείται από τους Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα και Σιντιμπέ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής πλάι στον Σιμάνσκι είτε θα ξεκινήσει ο Γιόνσον, είτε ο Γαλανόπουλος.
Στην αριστερή πλευρά αναμένεται να παίξει ο Τσούμπερ, με τον Άμραμπατ δεξιά, ενώ μπροστά ο Λιβάι Γκαρσία που έχει επανέλθει και έχει αρκετές προπονήσεις στα πόδια του πρόκειται να ξεκινήσει στην κορυφή έχοντας τον Μάνταλο από πίσω του.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.