Ο ράπερ 50 Cent χορηγός σε ποδοσφαιρική ομάδα κοριτσιών U14 στην Ουαλία

Ο ράπερ 50 Cent χορηγός σε ποδοσφαιρική ομάδα κοριτσιών U14 στην Ουαλία

Η άγνωστη AFC Rumney βρήκε έναν σπουδαίο «συμπαίκτη» στο πρόσωπο του 50 cent χάρις στην τρέλα και το θράσος ενός γονέα

50cent-m
Πριν από τρία χρόνια το ποδόσφαιρο της Ουαλίας απέκτησε απρόσμενη δημοσιότητα όταν οι Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ Μακέλενεϊ απέκτησαν τις μετοχές της Ρέξαμ.

Οι σταρ του Χόλιγουντ έδωσαν τρομερή ώθηση και λάμψη στην ομάδα τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με την Ρέξαμ να επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες το περασμένο καλοκαίρι.

Ωστόσο δεν είναι πλέον οι μοναδικοί σελέμπριτι που έχουν εμπλοκή (με οποιαδήποτε μορφή) με το ποδόσφαιρο της Ουαλίας.

Στην συγκεκριμένη (πολύ μικρή προς το παρόν) αλυσίδα προστέθηκε κι ο κρίκος που έχει το όνομα του 50 cent!

Ο εκ των κορυφαίων ράπερ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής είναι πλέον ο χορηγός της ομάδας U14 της AFC Rumney, μιας γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στο Κάρντιφ.

AFC_Rumney3


Πως προέκυψε το χορηγικό ενδιαφέρον του 50 cent για τη συγκεκριμένη ομάδα; Πολύ απλά λόγω του θράσους ενός εκ των γονέων των κοριτσιών ο οποίος έτυχε να συνεργαστεί με τον ράπερ στην καλοκαιρινή του περιοδεία.

Οι ιθύνοντες της ακαδημίας και οι υπόλοιποι γονείς, γνωρίζοντας ότι θα βρεθεί στις συναυλίες του καλλιτέχνη, μεταξύ σοβαρού κι αστείου του είπαν να ζητήσει χορηγία κι αυτός το έκανε!

Κλείσιμο
«Το χειρότερο σενάριο θα ήταν να έλεγε όχι... Ευτυχώς δεν το έκανε και φρόντισε να μας χορηγήσει με τις εμφανίσεις της ομάδας... Βέβαια ήμασταν λίγο θρασείς και ζητήσαμε κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα να μας ενισχύσει και με τις φόρμες», είπε ο υπεύθυνος της ομάδας Ρίτσι Μπράουν που μόλις δημοσιοποιήθηκε η χορηγία του ράπερ είδε τις εταιρίες της περιοχής να σπεύδουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

AFC_Rumney2


Η FC Rumney έχει στις στολές των αγώνων και στις φόρμες της το όνομα του 50 cent και του group G-Unit (απ' όπου ξεκίνησε) και τα έσοδα από τις πωλήσεις είναι κάτι παραπάνω από σοβαρά.

«Τις αγοράζουν κυρίως οι γονείς που λόγω ηλικίας ξέρουν ποιος είναι ο καλλιτέχνης και όχι τόσο τα παιδιά. Ωστόσο ο σύλλογος έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο και θέλουμε να τον ανταποδώσουμε με καλές εμφανίσεις».

AFC_Rumney1


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Live update με τις τελευταίες εξελίξεις σε Ισραήλ και Γάζα - Σειρήνες σε Ιερουσαλήμ και Τελ Αβίβ

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Σωθήκαμε γιατί άλλαξε η ώρα πτήσης» - Συγκλονίζει ο πατέρας Παντελεήμων για τους Έλληνες προσκυνητές στους Άγιους Τόπους

Πόλεμος στο Ισραήλ: Τι θα προκαλέσει ο αποκλεισμός της Γάζας από το Ισραήλ - Χωρίς νερό, ρεύμα και καύσιμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης