ΑΕΚ: Πινέδα και επίσημα μέχρι το 2027

ΑΕΚ: Πινέδα και επίσημα μέχρι το 2027

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη της ΑΕΚ μέχρι το 2027

pineda_1
Είναι γεγονός. Η ΑΕΚ κατάφερε νωρίς το πρωί του Σαββάτου να ολοκληρώσει την αγορά του Ορμπελίν Πινέδα, ενός εκ των πολυτιμότερων μονάδων της στη φετινή ιστορική σεζόν του νταμπλ και πλέον, ο Μεξικανός αποτελεί κι επίσημα παίκτη της Ένωσης για τέσσερα ακόμα χρόνια.

H AEK ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη Θέλτα για το 100% των δικαιωμάτων του 27χρονου μέσου, πραγματοποιώντας έτσι την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της. «Ούρμπε για πάντα εδώ», ο επίλογος της ανακοίνωσης.

pineda_2


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου:

Κλείσιμο
«Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ισπανική Θέλτα για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 10 φορές, έβγαλε 4 ασίστ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα μας έπειτα από 45 χρόνια, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP της Super League 2022-23!

Όρμπε, για πάντα εδώ!».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης