Παναθηναϊκός-Βιένερ Βικτόρια 4-0: Φιλικό ξεμούδιασμα με μεγάλες επιστροφές!

Παναθηναϊκός-Βιένερ Βικτόρια 4-0: Φιλικό ξεμούδιασμα με μεγάλες επιστροφές!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 4-0 την Βιενέρ Βικτόρια με κεφάτο τον Μπερνάρντ και σκόρερς τους Γερεμέγεφ, Καλοσκάμη και Μπιλάλ σε ένα παιχνίδι όπου επέστρεψαν μετά τους σοβαρούς τους τραυματισμούς οι Αϊτόρ και Ζέκα

PAO_Filikos
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν είχε στη διάθεση του, τους διεθνείς και τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που ενσωματώνονται την Τρίτη, παρέταξε τον Παναθηναϊκό με τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια. Χουάνκαρ αριστερός μπακ, Κώτσιρας δεξιός και ο Σένκεφελντ με τον Σιδερά στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Τσόκαι, Μπερνάρντ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Μαντσίνι αριστερός εξτρέμ, Παλάσιος δεξιός και στη κορυφή του 4-2-3-1 o Γερεμέγεφ.

Στο 46’ μπήκε ο Ξενόπουλος κάτω από τα δοκάρια και στο 48’ πέρασαν στο ματς οι Κάτρης, Φικάι, Βαγιαννίδης, Φρόκου, Καμπετσής, Καλοσκάμης και Μπιλάλ. Στο 55’ πάτησαν χορτάρι για πρώτη φορά με τον σοβαρό τους τραυματισμό ο Αϊτόρ και ο Ζέκα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctmsek65s1zl)


Κεφάτος Μπερνάρντ, γκολ ο Γερεμέγεφ
Κλείσιμο
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο γκολ, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και είχε πράγματα γνωστά στο παιχνίδι του. Καλή κυκλοφορία, άμεσο πρέσινγκ, σοβαρότητα στα μετόπισθεν. Άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Γκρόσνικ στο 11’ έπειτα από σέντρα του Χουάνκαρ.

Φυσικά η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν προσφέρεται για συμπεράσματα αλλά δύο-τρία πράγματα είναι άξια αναφοράς. Το ένα έχει να κάνει με τον Μπερνάρντ. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε πιο κοντά στον σέντερ φορ, είχε πολύ καλές επιλογές με την μπάλα στα πόδια και δημιούργησε το δεύτερο γκολ του Τριφυλλιού.

Από κει και πέρα θετικότατος στο ντεμπούτο του ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Ο Σουηδός φορ με ωραίο πλασέ σε κατάσταση τετ-α-τετ έκανε το 2-0, είχε καλές κινήσεις στη πλάτη της άμυνας, έφτιαξε ένα τετ α τετ για τον Μαντσίνι αν και του έλειψαν οι καλές υποδοχές με πλάτη.

Οι μεγάλες επιστροφές του Αϊτόρ και του Ζέκα
Στο δεύτερο ημίχρονο λόγω των πολλών αλλαγών ο Παναθηναϊκός δεν είχε την ίδια καλή εικόνα, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς ανασταλτικά είχε εύκολο έργο. Η είδηση του ημιχρόνου ήρθε στο 55'.

Ο Αϊτόρ μετά τις 23 Οκτωβρίου και ο Ζέκα μετά τις 2 Οκτωβρίου του 2022 και τους σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο, επέστρεψαν στους αγωνιστικούς χώρους και φώναξαν ''παρών'' αρκετά πιο νωρίς, δείχνοντας στον προπονητή πως είναι απόλυτα καλά στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Ισπανός εξτρέμ, μάλιστα, έψαξε πολύ το γκολ και είχε κάποιες καλές στιγμές που έδιωξε ο κίπερ των Αυστριακών.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο ο Παναθηναϊκός έχασε μια ευκαιρία με τον Μπιλάλ και στο 63' ο Καλοσκάμης με πολύ ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Αϊτόρ έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπιλάλ στο 71' μετά το... ριμπάουντ που πήρε από σουτ του Καμπετσή.

ΒΙΕΝΕΡ ΒΙΚΤΟΡΙΑ: Αρνμπέργκερ, Σάμανεκ, Γκρόζντιτς, Κνασμιούλνερ, Βέσελι, Σίετζ, Λόφλερ, Γιοβάνοβιτς, Γκουστάβο, Μπανγκάι, Γιαβολένκο.
Στο δεύτερο 35λεπτο αγωνίστηκαν οι Φρανκ, Χόμπλινγκ, Γκολοπέντα, Κοπρίβιτσα, Τσίτσεκ, Ρότερ, Βοζένιλεκ, Σράμελ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (36’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (56’ Αϊτόρ), Σένκεφελντ (49’ Κάτρης), Σιδεράς, Χουάνκαρ (49’ Φικάι), Ρουμπέν (49’ Φρόκου), Τσόκαϊ (56’ Ζέκα), Παλάσιος (49’ Βαγιαννίδης), Μπερνάρ (49’ Καλοσκάμης), Μαντσίνι (49’ Καμπετσής), Γερεμέγεφ (49’ Μπιλάλ).

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Εκλογές 2023: Στις 17:00 ανακοινώνεται η κυβέρνηση - Ποιοι αναλαμβάνουν υπουργοί και υφυπουργοί

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Θρίλερ για τρεις έδρες σε Α΄ Αθήνας, Β΄ Πειραιά και Β΄ Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης