Παναθηναϊκός: Η αποστολή για την Αυστρία

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για την Αυστρία

Με 33 ποδοσφαιριστές αναχωρεί το απόγευμα για την Αυστρία η αποστολή του Παναθηναϊκού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της

pao
Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (25/6) στο «Γ. Καλαφάτης» το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να αναχωρούν το απόγευμα για τη Βιέννη κι ακολούθως οδικώς για το Μπαντ Έρλαχ, όπου θα πραγματοποιήσουν έως τις 10 Ιουλίου το βασικό στάδιο του «χτισίματος» της ομάδας της νέας σεζόν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε 33 παίκτες στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, παίρνοντας μαζί του και τους νεαρούς Καλοσκάμη, Φικάι και Κάτρη απ' την Κ19 του «τριφυλλιού». Οι 7 διεθνείς της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων και των δύο νέων αποκτημάτων Φίλιπ Τζούριτσιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα ενσωματωθούν στο καμπ της ομάδας στην Αυστρία το απόγευμα της Τριτης (27/6).

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας:

Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος, Σάιρους Μαργκόνο, Γιώργος Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Άντραζ Σπόραρ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ένις Τσόκαϊ, Αλέξις Τρουιγιέ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Γιάννης Κώτσιρας, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αργύρης Καμπετσής, Λεάντρο Φρόκου, Γιώργος Σιδεράς, Μαζάρ Μπιλάλ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Δημήτρης Καλοσκάμης, Γιώργος Κάτρης, Έλτον Φικάι.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκαν λείψανα στα βουνά της Καλιφόρνιας όπου είχε χαθεί ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς

Έψαχνε να βρει πώς θα «αποδράσει» στην Ιταλία ο Μπαγκλαντεσιανός μετά τη δολοφονία της Αναστάζια

«Ασταθές το Κρεμλίνο, ταπεινωμένος ο Πούτιν» από την ανταρσία της Βάγκνερ, λέει αμερικανική έκθεση 
----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης